Om oss

De flesta av oss har nog varit i situationen att man ska köpa en ny typ av produkt men samtidigt känner villrådighet kring vilken produkt man ska köpa. Hur går man tillväga för att få bra köpråd? Visst kan man be om råd i en affär som säljer den typen av produkter, men risken finns då att man bara får råd kring just de märken som den butiken säljer. Och har säljaren ifråga själv testat produkten och kan gå i god för att den verkligen är bra?

Syftet med konsumenttester.se är att ge köpråd och tips till er som ska köpa en ny produkt. Vi sammanställer de oberoende tester som gjorts under de senaste åren och utser testvinnare baserat dels på dem, men också på de omdömen som finns att läsa på svenska och internationella forum om resp produkt. Allt för att hjälpa dig välja den bästa produkten inom varje kategori.

Vi samarbetar också med ett stort antal svenska nätbutiker och får kontinuerlig produkt- och prisinformation ifrån dem, vilket gör att vi också kan ge prisuppgifter till dig i realtid.

Vem står bakom Konsumenttester

Det är Zeta Reticuli AB som står bakom Konsumenttester. Företaget bildades 2021 och har organisationsnummer: 559334-2727

Kontakt

Kontakta oss gärna via vår kontaktsida: Kontakta oss